Întâlnire bilaterală MoldATSA-ROMATSA

 

În data de 19 ianuarie 2018, a avut loc la sediul ROMATSA, o întâlnire bilaterală între reprezentanții managementului  MoldATSA şi ROMATSA.

 

Scopul  întrunirii a constat în schimbul de experiență și preluarea bunelor practici în domeniul managementului traficului aerian.

 

Pe parcursul reuniunii, delegațiile  MoldATSA și ROMATSA au făcut un schimb de informaţii privind cooperarea regională, siguranța și calitatea serviciilor de navigație aeriană prestate, securitatea zborurilor, pregătirea și dezvoltarea profesională a personalului operațional, analizarea proiectelor comune actuale dar și cele de viitor, menționând atât succesele obținute, precum și provocările cu care se confruntă furnizorii de servicii de navigație aeriană la etapa actuală.

 

În acest context, menționăm că ambele părți au discutat despre oportunităţile semnării unui protocol de colaborare MoldATSA-ROMATSA care va contribui la consolidarea și intensificarea relațiilor bilaterale.

 

La finalul întâlnirii, reprezentanții delegațiilor s-au asigurat de susținere  reciprocă și s-au arătat deschiși pentru organizarea altor întruniri de acest gen.